Αναρρίχηση (σε βράχια ή σε εσωτερική indoor πίστα)

Γνωρίστε την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο των κάθετων βράχων.

Όλοι έχουμε κάποια στιγμή σκαρφαλώσει, είναι κάτι που έχουμε στο ανθρώπινο DNA και οι αναρριχητικές ικανότητες υπάρχουν από τη στιγμή που θα γεννηθούμε.
Με προτεραιότητα στην ασφάλεια, η αναρρίχηση είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί συνδυασμό δημιουργικής σκέψης, αυτοσυγκέντρωσης και σωματικής δραστηριότητας, ενώ πλέον ανήκει στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, τον απαραίτητο πιστοποιημένο εξοπλισμό και με απόλυτη ασφάλεια, θα σκαρφαλώσετε σε βράχια που σας φαίνονται απρόσιτα και θα νιώσετε μοναδικά συναισθήματα φτάνοντας στην κορυφή!

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος πρωτύτερη εμπειρία και ο βαθμός δυσκολίας καθορίζεται, από την εμπειρία και την ηλικία των συμμετεχόντων.

Με το σκαρφάλωμα γυμνάζεται όλο το σώμα ενώ βελτιώνεται και η ισορροπία.

Κάθε διαδρομή αποτελεί έναν γρίφο που πρέπει να επιλύσει ο καθένας με στόχο την κορυφή, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διαδικασία.

Ακόμα και τα γλιστρήματα (είμαστε ασφαλισμένοι με πιστοποιημένο εξοπλισμό), είναι ασφαλείς εμπειρίες, που θα βοηθήσουν στη διαχείριση του φόβου και στη βελτίωση της αυτοπεποίθησης, δίνοντας την ευκαιρία διδαχής, για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Η δραστηριότητα της αναρρίχησης πραγματοποιείτε σε οργανωμένα και ασφαλισμένα αναρριχητικά πεδία (βράχια) ή σε εσωτερική αναρριχητική πίστα, ενώ ο βαθμός δυσκολίας επιλέγεται ανάλογα την εμπειρία των συμμετεχόντων.

Πριν τη δραστηριότητα προηγείται αναλυτικό μάθημα για την τεχνική της αναρρίχησης και για τον πιστοποιημένο εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουμε. Διεξάγεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές με απόλυτη ασφάλεια και παρέχεται όλος ο απαραίτητος πιστοποιημένος εξοπλισμός.