Πεζοπορία

Πεζοπορικές βόλτες στη φύση (δάση, βουνά, δρυμούς), μέρα ή νύχτα!
Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση.

Ιδανική δραστηριότητα σε επαφή με τη φύση, προσφέροντας στο σώμα σας την καλύτερη δυνατή μορφή ήπιας άσκησης, που τόσο λείπει από τους έντονους ρυθμούς του σημερινού τρόπου ζωής.
Στα σημεία ενδιαφέροντος της εκάστοτε διαδρομής, υπάρχει ξενάγηση και περιβαλλοντική ενημέρωση για την περιοχή που βρισκόμαστε.

Μια βόλτα λίγων ωρών στη φύση, είναι αρκετή για να μας δώσει ενέργεια για ολόκληρη την εβδομάδα. Η αρχαία ιαπωνική πρακτική του Shinrin-yoku, γνωστή και ως “forest bathing” είναι η τελευταία τάση στο πεδίο της βελτίωσης του τρόπου ζωής, με προοπτικές που ξεπερνούν τα οφέλη και του καλύτερου spa.

Απαραίτητο οι συμμετέχοντες να έχουν κατάλληλα πεζοπορικά παπούτσια, κατάλληλα ρούχα ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, νερό, καθώς και ένα μικρό σακίδιο πλάτης.

Ο βαθμός δυσκολίας και η διάρκεια της βόλτας (1-10 ώρες), προσαρμόζεται στο επίπεδο της ομάδας σας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε μια από τις προγραμματισμένες πεζοπορίες μας, να επιλέξετε κάποια πεζοπορία μέσα από τις δημοφιλείς εκδηλώσεις ή να οργανώσουμε μαζί με τους έμπειρους οδηγούς και συνοδούς μας, τη δική σας διαδρομή, προσαρμοσμένη στα μέτρα και τις διαθέσεις της παρέας σας.

Οι πεζοπορίες μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες δραστηριότητες.