Εταιρικές εκδηλώσεις

Εταιρικές δραστηριότητες με Fun χαρακτήρα.

Ελάτε στην Action Fun και δώστε στην εταιρική σας ομάδα, πλήρη αναζωογόνηση και στιγμές ξεγνοιασιάς κοντά στην φύση.  Δώστε την δυνατότητα στους ανθρώπους σας να έρθουν πιο κοντά και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους (team bonding), σε ένα περιβάλλον μακριά από το γραφείο και την καθημερινότητα.

Η έμπειρη ομάδα μας, θα σχεδιάσει μαζί σας το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και θα εξασφαλίσει την άψογη διεξαγωγή του σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
Η παλέτα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως  πεζοπορίες, παιχνίδια δεξιοτήτων, κύκλο κρουστών, παιχνίδια προσανατολισμού, yoga στη φύση κα.

Παρέχουμε τη δυνατότητα και κατά παραγγελία σχεδίαση προγραμμάτων αποκλειστικά για εσάς.

Εταιρικές δραστηριότητες βιωματικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον η συνεργασία ομάδων, είτε εσωτερικά μέσα στον οργανισμό είτε με εξωτερικούς συνεργάτες, αποτελεί καθημερινή και αναγκαία λειτουργία.
Η δημιουργία ευέλικτων και αποτελεσματικών ομάδων αποτελεί πλέον προτεραιότητα στα πλαίσια μιας εταιρείας.
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και βελτίωση της ομαδικής εργασίας, οργανώνονται συστηματικά σε όλον τον κόσμο.

Μια μεθοδολογία που είχε αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική για το σκοπό αυτό, είναι βιωματική εκπαίδευση. Βασίζεται στην αρχή, ότι οι ενήλικες μαθαίνουν πιο αποτελεσματικά, όταν συμμετέχουν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Εξάλλου η “ακαδημαϊκή” μορφή της εκπαίδευσης σε αίθουσα, με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα, έχει ηλικία μόλις λίγων εκατοντάδων ετών, σε αντίθεση με τον βιωματικό τρόπο μάθησης, ο οποίος εξέλιξε την ανθρωπότητα στα εκατομμύρια χρόνια ανάπτυξης της.

Είναι μια μέθοδος που έχει στο κέντρο της τον εκπαιδευόμενο σαν πλήρη και ολοκληρωμένη οντότητα και στοχεύει στην απελευθέρωση και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του ατόμου για μάθηση.

  • Ομαδική συνεργασία
  • Αποτελεσματική επικοινωνία
  • Ηγεσία και καθοδήγηση
  • Stress Management
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Διαχείριση κρίσεων
  • Δημιουργία και κατανόηση εταιρικού οράματος
  • Προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση εργαζομένων
  • Δημιουργικές δραστηριότητες στα πλαίσια συνεδρίων

 

Κατά την πολυετή παρουσία μας στον χώρο, ενδεικτικά μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους εταιρίες όπως: Leroy Merlin, Singular Logic, XYZ Productions, Alpamayo Pro, Avrayachting, Φορέας Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, Tag Travel, Sara Lee, Salomon Hellas, Make a Wish, ΤΑΙΠΕΔ, Unilevel, Playmobil, IQVIA, The North Face, Ethnodata, Procter & Gamble, Vodafone, Nestle Hellas, Enco, Teleperformance Greece, IKEA, Sato, Athens International Airport,  WWF, Enak, Siemens, ΔΕΛΤΑ, Thermomix, Soma Studio, Vodafone, Schneider-Electric, Colgate-Palmolive, Eurolife, Kariera, LEO pharma, Victus, Cambo, Almatravel, Optasia, Mondelez, Apivita κα.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

Action Fun.
Φυσικά!