Σχετικά

με εμάς

Action Fun - Υπαίθριες Δραστηριότητες

Οι περισσότεροι έχετε συμμετάσχει σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Action Fun.
Είναι η εταιρεία με υπεύθυνο τον Γιάννη Λυκίδη, υπεύθυνη διοργάνωσης όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του καταφυγίου Φλαμπούρι, εντός και εκτός Αττικής, τα τελευταία 18 χρόνια!

Η Action Fun αποδεσμεύτηκε από το καταφύγιο και συνεχίζει με περισσότερες νέες δράσεις από το 2023, σε γνωστά και άγνωστα μέρη της Ελλάδας!

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και μοιραζόμαστε μαζί τόσες πολλές και όμορφες εμπειρίες!

Το εύρος δραστηριοτήτων της Action Fun, περιλαμβάνει Πεζοπορίες, Canyoning, Αναρρίχηση, Via Ferrata, Παιχνίδια προσανατολισμού (Orienteering), Rafting, Ποδήλατο βουνού (MTB), Sea kayak, Ιστιοπλοΐα, Καταδύσεις κα.

Πάρτι στη φύση ενηλίκων ή παιδικά, Οικογενειακές εκδηλώσεις, Σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα και Εταιρικά event.

Οι υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση, μας προσφέρουν απόδραση από την καθημερινότητα, αναζωογόνηση, θετική ενέργεια, ευεξία και ποιοτικό χρόνο με φίλους ή νέες γνωριμίες με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Η Action Fun δίνει τη δυνατότητα σε όλους, μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, τον εναλλακτικό και ποιοτικό τρόπο αναψυχής, να έρθουν στη φύση, βιώνοντας νέες εμπειρίες, αλλά και σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία, να μπορούν με ασφάλεια, να δοκιμάσουν σε αρχάριο επίπεδο, μια πιο απαιτητική δραστηριότητα, που τους φαίνεται απρόσιτη.

We keep you in touch with nature!

Η φύση έχει απίστευτα θετική επίδραση, στη σωματική και ψυχική μας υγεία, ενώ όταν βρισκόμαστε σε αυτήν, έχουμε μια ευχάριστη αίσθηση και γινόμαστε πιο χαρούμενοι.
Ο ήλιος, ο καθαρός αέρας, οι ήχοι, οι μυρωδιές και οι εικόνες που προσφέρει, μειώνουν άγχος και στρες, ενώ οι δραστηριότητες στη φύση, ενθαρρύνουν την θετική μας διάθεση και σκέψη.
Γινόμαστε πιο δημιουργικοί, αφήνουμε ελεύθερη την φαντασία μας, αλλά ταυτόχρονα ασκούμε και το σώμα μας.
Η πεζοπορία για παράδειγμα ιδανικά σε δασικό περιβάλλον, πέρα από όλα τα παραπάνω, είναι αρκετή για να μας δώσει ενέργεια για τις επόμενες μέρες.

Στόχος μας σε κάθε εξόρμηση είναι, να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, να αναζωογονηθούμε και να γεμίσουμε ενέργεια, που θα μας κρατήσει με θετική διάθεση την υπόλοιπη εβδομάδα, περιμένοντας με λαχτάρα την επόμενη εξόρμηση.

Επιλέγουμε πάντα τους καλύτερους, η ομάδας μας αποτελείται από έμπειρους, πτυχιούχους, πιστοποιημένους συνοδούς και εκπαιδευτές, αντίστοιχα στην κάθε δραστηριότητα.

Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια, διοργανώνουμε δράσεις με ποικίλες δραστηριότητες σε διάφορα μέρη της χώρας μας και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή, με εξορμήσεις σε γνωστά και άγνωστα μέρη, προσφέροντας σας συναρπαστικές εμπειρίες.

Μόνοι ή με την παρέα σας, ελάτε στην Action Fun και ζήστε μοναδικές στιγμές!!!

Action Fun.
Φυσικά!