Σχετικά

με εμάς

Action Fun - Υπαίθριες Δραστηριότητες

Οι περισσότεροι έχετε συμμετάσχει σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Action Fun.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 με υπεύθυνο τον Γιάννη Λυκίδη (πιστοποιημένο συνοδό βουνού), με εμπειρία σε ποικίλα αθλήματα και σπορ, στο υπαίθριο περιβάλλον.
Η Action Fun για 18 συνεχόμενα έτη, ήταν υπεύθυνη διοργάνωσης όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του καταφυγίου Φλαμπούρι, εντός και εκτός Αττικής.

Ευχαριστούμε για την επιστοσύνη σας και για όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί!
Η Action Fun συνεχίζει με περισσότερες νέες δράσεις από το 2023, σε γνωστά και άγνωστα μέρη της Ελλάδας!

Το εύρος δραστηριοτήτων της Action Fun περιλαμβάνει Πεζοπορίες, Canyoning, Αναρρίχηση, Via Ferrata, Παιχνίδια προσανατολισμού (Orienteering), Rafting, Ποδήλατο βουνού (MTB), Sea kayak, Ιστιοπλοΐα, Καταδύσεις κα.
Διοργάνωση γιορτών/γενεθλίων στη φύση για ενήλικες και παιδιά, Οικογενειακών εκδηλώσεων, Σχολικών προγραμμάτων και Εταιρικών event.

Οι υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση, μας προσφέρουν απόδραση από την καθημερινότητα, αναζωογόνηση, θετική ενέργεια, ευεξία και ποιοτικό χρόνο με φίλους ή άλλους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Η Action Fun δίνει τη δυνατότητα σε όλους, μέσα από τις υπαίθριες δραστηριότητες, τον εναλλακτικό και ποιοτικό τρόπο αναψυχής, να έρθουν στη φύση βιώνοντας νέες εμπειρίες.
Ακόμα και άνθρωποι χωρίς πρωτύτερη εμπειρία, μπορούν με ασφάλεια να δοκιμάσουν σε αρχάριο επίπεδο, μια πιο απαιτητική δραστηριότητα, που τους φαίνεται απρόσιτη.

Η φύση έχει απίστευτα θετική επίδραση, στη σωματική και ψυχική μας υγεία, ενώ όταν βρισκόμαστε σε αυτήν, έχουμε μια ευχάριστη αίσθηση και γινόμαστε πιο χαρούμενοι.
Ο ήλιος, ο καθαρός αέρας, οι ήχοι, οι μυρωδιές και οι εικόνες που προσφέρει, μειώνουν άγχος και στρες, ενώ οι δραστηριότητες στη φύση, ενθαρρύνουν την θετική μας διάθεση και σκέψη.
Γινόμαστε πιο δημιουργικοί, αφήνουμε ελεύθερη την φαντασία μας, αλλά ταυτόχρονα ασκούμε και το σώμα μας.
Η πεζοπορία για παράδειγμα ιδανικά σε δασικό περιβάλλον, πέρα από όλα τα παραπάνω, είναι αρκετή για να μας δώσει ενέργεια για τις επόμενες μέρες.

Στόχος μας σε κάθε εξόρμηση είναι, να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, να αναζωογονηθούμε και να γεμίσουμε ενέργεια, που θα μας κρατήσει με θετική διάθεση την υπόλοιπη εβδομάδα, περιμένοντας με λαχτάρα την επόμενη εξόρμηση.

Επιλέγουμε πάντα τους καλύτερους, η ομάδας μας αποτελείται από έμπειρους, πτυχιούχους, πιστοποιημένους συνοδούς και εκπαιδευτές, αντίστοιχα στην κάθε δραστηριότητα.

Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προτεραιότητα πάντα στην ασφάλεια, διοργανώνουμε δράσεις με ποικίλες δραστηριότητες σε διάφορα μέρη της χώρας μας.
Μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή, με εξορμήσεις σε γνωστά και άγνωστα μέρη, προσφέροντας σας συναρπαστικές εμπειρίες.

Μόνοι ή με την παρέα σας, ελάτε στην Action Fun και ζήστε μοναδικές στιγμές σε βουνά, ποτάμια και θάλασσες!!!

We keep you in touch with nature!
Action Fun.
Φυσικά!