Γιορτές/Γενέθλια

Πάρτι για ενήλικες ή παιδιά, στη φύση!

Καλέστε τους φίλους σας και γιορτάστε με ξεχωριστό, πρωτότυπο και ποιοτικό τρόπο μέσα στη φύση, τη γιορτή, τα γενέθλια σας ή οποιοδήποτε χαρούμενο γεγονός!

Επιλέξτε από τις δραστηριότητες που προσφέρουμε και δώστε την ευκαιρία σε μικρούς ή μεγάλους, να ξεφύγουν από το αστικό περιβάλλον και να βιώσουν το παιχνίδι, διασκεδάζοντας κυριολεκτικά μέσα στη φύση.
Πεζοπορία σε δάση και δρυμούς, παιχνίδια δεξιοτήτων και δράσης, αναρρίχηση, παιχνίδια προσανατολισμού, κυνήγι θησαυρού, rafting, sea kayak και άλλα πολλά.

Για τα παιδιά, οι ώρες παιχνιδιού και εξερεύνησης στη φύση, είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη τους. Ξεφεύγοντας από την καθιστική ζωή και αφιερώνοντας χρόνο στο φυσικό περιβάλλον, έχουν καλύτερες επιδόσεις, και κινητικές λειτουργίες.
Η δραστηριότητα στη φύση προκαλεί αίσθηση ηρεμίας, μειώνει το άγχος και το θυμό και τονώνει την ενέργεια. Γίνονται πιο δημιουργικά, αφήνουν ελεύθερη την φαντασία τους, αλλά ταυτόχρονα ασκούν και το σώμα τους.
Ότι πιο σημαντικό για τα σημερινά παιδιά, που έχουν χάσει αυτή την πολύτιμη επαφή με το υπαίθριο περιβάλλον.

Για τους ενήλικες, οι δραστηριότητες στη φύση προσφέρουν απόδραση από την καθημερινότητα, αίσθηση ηρεμίας, αναζωογόνηση, θετική ενέργεια, ευεξία και ποιοτικό χρόνο αναψυχής με φίλους.
Η φύση έχει απίστευτα θετική επίδραση, στη σωματική και ψυχική μας υγεία, ενώ όταν βρισκόμαστε σε αυτήν, έχουμε μια ευχάριστη αίσθηση και γινόμαστε πιο χαρούμενοι.
Επιλέξτε από τις υπαίθριες δραστηριότητες που παρέχουμε, πιο απλές ή πιο απαιτητικές και διασκεδάστε με ποιοτικό και ξεχωριστό τρόπο, οποιοδήποτε χαρούμενο γεγονός, βάζοντας λίγη περιπέτεια στη ζωή σας!

Action Fun.
Φυσικά!

Πεζοπορική βόλτα

Παιχνίδια δεξιοτήτων και δράσης

Κυνήγι Θησαυρού στο δάσος